Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Senthia.eu

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EUaR2m.png

Start serwera 3 sierpnia 2015 o godzinie 18.30

Za wszelkie braki w prezentacji bardzo przepraszam niestety wszystkie grafiki jeszcze do mnie nie dotarły. W dniu jutrzejszym uzupełnię braki typu dunegony, dokładniejszy opis oraz dodam resztę grafiki.  Przed napisaniem komentarza "uboga prezentacja" proszę jeszcze poczekać i dać czas do jutra. 

Tym czasem zapraszam na TS: ts-world.eu  Gdzie już teraz możemy porozmawiać. Kanały Vip czekają !

z0IUMf.png

ObyDJ4.png

Maxymalny poziom jaki możemy zdobyć w grze to 250. Exp jest szybki jak przystało na serwer easy lecz większe problemy pojawiają się przy ekwipunku. Chcemy aby gracze mimo łatwej i przyjemnej rozgrywki mieli także pole do popisu pod względem EQ. Sytuacja gdzie każdy gracz może mieć wszystko po 2 dniach gry nie ma większego sensu. Na serwerze oczywiście mamy punkty AP które możemy wymienić na ulepszacze lub szkatułkę ripera w m1. Jeśli chodzi o nowości to przy aktualnym stanie serwera wolimy zachować klasyczny gameplay z Senthi, obecnie nie mamy w planach updatów lecz na pewno z czasem będziemy o tym mysleć. 

TW74Js.png

GmDsbK.png

www.senthia.eu
www.senthia.eu/forum/ - w budowie
TS: ts-world.eu

g0eA9Z.png

http://senthia.eu/index.php?s=register

U7idd5.png

http://senthia.eu/index.php?s=downloads

MIo5Um.png

h7DHOO.png

ckeKwh.png

3Erj1M.png

hdZhqP.png

System ulepszeń pozostał taki sam jak na pierwszej odsłonie serwera. Mamy do dyspozycji sporo broni, zbroi, tarcz oraz biżuterii które na pewno zapełnią czas w grze. 

System ten prezentuje się następująco:

Uus80x.png

dAxGkY.png

1pRo9C.png

bIrwtR.png

4EF0eH.png

K1xCtp.png

Z29KlS.png

0qoBPJ.png

WwmuOV.png

OEdVbz.png

Rt5ibi.png

zSIdPg.png

KG6r7x.png

GQMOQ1.png

fJrMZr.png

A455Tc.png

Vpjyn1.png

AhINk9.png

3Y8jc8.png

jKZXZq.png

dSg0lk.png

2i5zml.png

HN9K8z.png

Jutro dodam.

DGCOSx.png

nsPRxj.png

h2KaBC.png

MLxbjH.png

BVsljg.png

kGu67J.pngW9zNhn.pngBW1V03.png

qm0P6D.png

OlI38G.png

NAMi9c.png

6yU3tb.png

eH8RFd.png

Jak starzy gracze pamiętają a nowi dopiero się dowiedzą na senthi zrezygnowaliśmy z różnorodnych map. Postawiliśmy na Atlantydę i jej rozbudowę co w konsekwencji daję nam kilka poziomów starej atlantydy na której znajdziemy nowe moby, metiny i bosy.

Grota Wygnawców V3 80 lvl

6OANQZ.png

Grota Wygnawców V4 100 lvl

iH7AOD.png

Dolina Senthia V1 125 lvl

fItDW2.png

Dolina Senthia V2 150 lvl

y72FE3.png

Dolina Senthia V3 185 lvl

Ddl8d8.png

Dolina Senthia V4 200 lvl

FHRYa0.png

Dolina Senthia V5 220 lvl

NPdQoF.png

7twZ5z.png

Reklamy - oczywiście tego zabraknąć nie mogę dla tego od jutra mamy zamówione zapowiedzi u wielu youtuberów.

Max level - 250

Skile - skile dostajemy na P u jednego z NPC

6/7 bon - tak lecz nie ma bonów na klasy oraz dostępne są u NPC

Dungeony - tak na 150 oraz 170 level jutro zostaną dodane do prezentacji 

MYscBw.png

0801_124117.jpg?i_dim=1920x1200&app_id=w

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra rozumiem pliki senthii na mpc to "reaktywacja".Wszystko fajnie, ale... gdzie tu jest Wasza praca?Source czy coś?

hmm oboje wiemy że pliki udostępnione na MPC forum nie są sprawne i pobranie ich i odpalenie na tym serwera graniczy z cudem. Robimy reaktywacje serwera a nie wielkie zmiany. Wielu graczy lubi ten stary klimat jaki panował na naszej poprzedniej wersji. Może skład trochę się różni ale serwer pozostanie taki jaki jest. Myślę że powrót do klasyka który mam nadzieję został poprawiony w 100 % będzie fajnym pomysłem. 

Pozdrawiam i zapraszam na TSa ! bawcie się dobrze.

Opublikowano

Zapraszam na serwer myślę ze będzie dużo graczy bo i na poprzednich edycjach serwera senthi było bardzo dużo więc najważniejsze żebyście ogarnęli dobrą reklamę więc czekam na start ! :)

Opublikowano

hmm oboje wiemy że pliki udostępnione na MPC forum nie są sprawne i pobranie ich i odpalenie na tym serwera graniczy z cudem. Robimy reaktywacje serwera a nie wielkie zmiany. Wielu graczy lubi ten stary klimat jaki panował na naszej poprzedniej wersji. Może skład trochę się różni ale serwer pozostanie taki jaki jest. Myślę że powrót do klasyka który mam nadzieję został poprawiony w 100 % będzie fajnym pomysłem. 

Bla, bla.. odpalenie plików - #filozofia.

Już się nie tłumaczcie że wielu graczy lubi ten klimat, nie.. słaba wymówka na to że nie masz pomysłu na serwer i nawet nazwę musisz podpierdalać.

Nie polecam, jeżeli widzę że prezentacja serwera jest nawet nie dokończona, to już widać zapał administracji.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

O k***a xD Tylko że są czysto skopiowane z dedyka i wrzucone przeze mnie no ale k. :D generalnie serwer na tych plikach wyszedl szybciej niż myślałem :D

@anty skąd trutka.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mi na senthi grało się chyba najlepiej fajny easy można było się pobawić ;) 

zobaczymy jak tutaj technik się postarał i czy odbugował "coś" 

Zbalansował klasy itd... 

Ja osobiście serwer POLECAM i życzę 1k na starcie !

Bla, bla.. odpalenie plików - #filozofia.

Już się nie tłumaczcie że wielu graczy lubi ten klimat, nie.. słaba wymówka na to że nie masz pomysłu na serwer i nawet nazwę musisz podpierdalać.

Nie polecam, jeżeli widzę że prezentacja serwera jest nawet nie dokończona, to już widać zapał administracji.

Crime zluzuj troszynkę :D dopiero zapowiedz dodali xD 

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

5. W każdej publikacji musi znaleźć się weryfikacyjny zrzut ekranu, na którym znajdzie się napisany za pomocą komendy /b lub /n tekst "<nazwa serwera> dla MPCforum.pl".

Proszę o umieszczenie czas do godziny 12:00.

Opublikowano

Mam pare informacji które na pewno was zaciekawią ... a mianowicie. Właściciel tego serwera jak i autor tematu Multi-DC znany pod prawdziwym nickiem : jarnoxd bądz VoxTer jest to ta sama osoba która założyła serwer o nazwie AriosMT2.pl , serwer był tylko pod kase baa postał 2 dni :) mam 5 filmików na których domniemany pan Voxter nie dość że chce sprzedać pliki Ariosa za AŻ 10 zł to w dodatku śmieje się z błędu którego nie potrafił naprawić , mowa tutaj o błędzie c++ w cliencie. Te pliki to są czyste gotowce z MPC lekko edytowane ;) Jeżeli ktoś chce filmiki to pisać PW lub coś :) NIE POLECAM SERWER DLA KASY I NIC WIĘCEJ, NIE GRAJCIE TUTAJ.

Opublikowano

Mam pare informacji które na pewno was zaciekawią ... a mianowicie. Właściciel tego serwera jak i autor tematu Multi-DC znany pod prawdziwym nickiem : jarnoxd bądz VoxTer jest to ta sama osoba która założyła serwer o nazwie AriosMT2.pl , serwer był tylko pod kase baa postał 2 dni :) mam 5 filmików na których domniemany pan Voxter nie dość że chce sprzedać pliki Ariosa za AŻ 10 zł to w dodatku śmieje się z błędu którego nie potrafił naprawić , mowa tutaj o błędzie c++ w cliencie. Te pliki to są czyste gotowce z MPC lekko edytowane ;) Jeżeli ktoś chce filmiki to pisać PW lub coś :) NIE POLECAM SERWER DLA KASY I NIC WIĘCEJ NIE GRAJCIE TUTAJ.

Lol to teraz dałeś czadu kolego. Multi-DC - VoxTer ? Najpierw piszesz do mnie na GG o sponsoring i błagasz mnie o najtańszego VPSa po czym gdy stawiam opis na GG wchodzisz do mojego tematu i piszesz takie bzdury chyba coś jest nie tak...

Opublikowano

Lol to teraz dałeś czadu kolego. Multi-DC - VoxTer ? Najpierw piszesz do mnie na GG o sponsoring i błagasz mnie o najtańszego VPSa po czym gdy stawiam opis na GG wchodzisz do mojego tematu i piszesz takie bzdury chyba coś jest nie tak...

VPS i maszynę już mam , tutaj nie o to chodzi ;) Chodzi o to że ten cały pan "VoxTer" robi serwery na kilka dni po czym je zamyka ;) gracze dokładnie wiedzą jak było z Ariosem , poza tym kolego mam filmiki tego całego voxterka jak mówi że stawia senthie , i będzie to kolejny serwer na pare dni także prosze was haha beka :D 

Opublikowano

VPS i maszynę już mam , tutaj nie o to chodzi ;) Chodzi o to że ten cały pan "VoxTer" robi serwery na kilka dni po czym je zamyka ;) gracze dokładnie wiedzą jak było z Ariosem , poza tym kolego mam filmiki tego całego voxterka jak mówi że stawia senthie , i będzie to kolejny serwer na pare dni także prosze was haha beka :D

Cieszę się że po 5 dniach spamowania mi na GG o VPS za 15 zł udało Ci się na niego uzbierać. Cieszę się także że masz filmik :D Jesteś jednym z bardziej żałosnych i falszywych osób jakie ostatnio poznałem :D. Nie pisz więcej na GG i o nic nie proś proszę :D. Jesteś zerem.

Nie ma sprawy:P, a forum kiedy będzie czynne? 

Forum już dziś około 13-14 będzie dostępne :)

Opublikowano

Cieszę się że po 5 dniach spamowania mi na GG o VPS za 15 zł udało Ci się na niego uzbierać. Cieszę się także że masz filmik :D Jesteś jednym z bardziej żałosnych i falszywych osób jakie ostatnio poznałem :D. Nie pisz więcej na GG i o nic nie proś proszę :D. Jesteś zerem.

Fałszywe osoby macie w teamie nie dość że jednego który OKRADA graczy po czym zamyka serwer , to drugiego który najpierw jest za kimś po czym wie że zarobi i ucieka do swojego byłego wroga -.- żałośni to jesteście wy i ten wasz serwer który stoi na "Gotowcach" lepiej pochwalcie się Ariosem który stał AŻ 2 dni i voxterek cieszył się że zarobił pare setek. PS.Wole być biedny niż okradać ludzi ;)

Opublikowano

Fałszywe osoby macie w teamie nie dość że jednego który OKRADA graczy po czym zamyka serwer , to drugiego który najpierw jest za kimś po czym wie że zarobi i ucieka do swojego byłego wroga -.- żałośni to jesteście wy i ten wasz serwer który stoi na "Gotowcach" lepiej pochwalcie się Ariosem który stał AŻ 2 dni i voxterek cieszył się że zarobił pare setek. PS.Wole być biedny niż okradać ludzi ;)

Człowieku jakie pochwalcie się Ariosem ? To nawet nie był mój projekt czego ty nie rozumiesz ? Masz mózg ? Mam już dość twoich głupich bezsensownych wypowiedzi, idę spać bo patrzeć na to nie mogę. Powodzenia. 

Zapraszam takze na TS !

Opublikowano

Nie polecam. ;)

Najpierw polecasz, a potem zmieniasz zdanie i nie polecasz :D Gratuluje.

po co odgrzewacie to guwno? już wystarczająco śmierdzi syfem na polskim rynku MT2 :(

Ciężko czyta się wypowiedzi osób które na polskim w szkole były rzadziej niż raz na tydzień.

Opublikowano

Który raz ja widzę prezentację "Senthia reaktywacja". Tamtej senthi nic nie zastąpi. Bez Source to serwery już na utrzymanie mają mizerne szanse.

Powodzenia.

Dokładnie, a raczej nic i nikt nie zastąpi tamtej administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...